PIEPT de porc
PIEPT de porc
Ingrediente: carne de porc; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii, paprika, coriandru. • Fără membrană
PASTRAMĂ de porc
PASTRAMĂ de porc
Ingrediente: carne de porc; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii. • Fără membrană
CEAFĂ PICANTĂ de porc
CEAFĂ PICANTĂ de porc
Ingrediente: carne de porc, susan; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii, coriandru. • Fără membrană
Jambon DE PORC cu os
Jambon DE PORC cu os
Ingrediente: Carne de porc din partea posterioară a carcasei, sare, zahăr. Condimente: piper negru, amestec de mirodenii.
Jambon DE PORC dezosat
Jambon DE PORC dezosat
Ingrediente: Carne de porc din partea posterioară a carcasei, sare, zahăr. Condimente: piper negru, amestec de mirodenii.
CIOLAN DE PORC Dezosat
CIOLAN DE PORC Dezosat
Ingrediente: Ciolan de porc dezosat, sare, zahăr; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii. • Fără membrană
FALCĂ DE PORC
FALCĂ DE PORC
Ingrediente: Ciolan de porc dezosat, sare, zahăr; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii. • Fără membrană
Ruladă DEOSEBITĂ
Ruladă DEOSEBITĂ
Ingrediente: carne de vită, carne de porc; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii, paprica, piper roșu, usturoi. • Fără membrană
Ruladă FAVORIT
Ruladă FAVORIT
Ingrediente: carne de pasăre, carne de porc; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii. • Membrană artificială comestibilă
RULADĂ DE GĂINĂ
RULADĂ DE GĂINĂ
Ingrediente: Carne de pui Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii. • Membrană artificială necomestibilă
Ruladă DE CASĂ
Ruladă DE CASĂ
Ingrediente: carne de porc; Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii, piper roșu, usturoi. • Fără membrană
ARIPI DE GĂINĂ
ARIPI DE GĂINĂ
Ingrediente: Carne de pui Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii. • Fără membrană
PULPĂ DE GĂINA
PULPĂ DE GĂINA
Ingrediente: Carne de găina, usturoi, sare, zahăr;
Condimente: piper negru măcinat, amestec de mirodenii.
• Fără membrană
Mușchi de porc Moldovenesc
Mușchi de porc Moldovenesc
• Se recomandă a coace înrolă, în ambalaj original timp de 30 minute la temperatura de 190°C Ingrediente: Mușchi fără os, de la pulpă ¬¬sau spate de porc, sare,